1000 Seminte Lavanda Sevtopolis + 100 Seminte Lavanda Common English + 100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Paulownia Tomentosa *** SEMINTE CERTIFICATE CU INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI PLANTARE + Bonus Stimulent Inradacinare ATONIK

1000 Seminte Lavanda Sevtopolis + 100 Seminte Lavanda Common English + 100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Paulownia Tomentosa *** SEMINTE CERTIFICATE CU INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI PLANTARE + Bonus Stimulent Inradacinare ATONIK

50,00 lei

Incepand cu anul 2019 suntem gata sa comercializam seminte de lavanda sevtopolis CERTIFICATA. De ce este atat de cautat soiul Sevtopolis ? Pentru ca acest soi produce cea mai mare cantitate de ulei, comparativ cu orice soi de Lavanda.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 1000 – 1200 Seminte Lavanda Angustifolia Sevtopolis
  • 100 – 120 Seminte Lavanda Angustifolia Common English
  • 100 – 120 Seminte Goji Berry
  • 100 – 300 Seminte Paulownia Tomentosa
  • Instructiuni de Germinare si Plantare
  • Stimulent Inradacinare Atonik

Incepand cu anul 2019 suntem gata sa comercializam seminte de lavanda sevtopolis CERTIFICATA la cel mai avantajos pret, alaturi de seminte de paulownia, goji, mimosa si lavanda angustifolia common english. De ce este atat de cautat soiul Sevtopolis ? Pentru ca acest soi produce cea mai mare cantitate de ulei, comparativ cu orice soi de Lavanda. Acest soi este originar din Bulgaria si pana acum nimeni nu a avut autorizatie, respectiv certificat de calitate pentru acest soi.

Specia de lavanda pe care o comercializam noi este LAVANDULA ANGUSTIFOLIA, iar soiul este SEVTOPOLIS ( mai este si numita SEVASTOPOLIS). Soiul este perfect aclimatizat la mediul nostri si ofera o productivitate ridicata de floare si ulei volatil. Soiul este recunoscut pe plan european, fiind foarte cautat de producatorii de parfumuri.

Suntem singura societate comerciala din Romania care in acest moment vinde seminte de lavanda angustifolia SEVTOPOLIS CERTIFICATA. Putem elibera gratuit, la cerere certificat de calitate. Nu va lasati inselati de anunturile de pe olx cu vanzari ce pretind ca vand seminte de lavanda sevtopolis, dar defapt este samanta de lavanda normala. Noi putem sa va oferim certificat de calitate unde apare scris exact numele soiului : Sevtopolis + informatii cu privire la germinare, calitate, rata de germinare, precum si garantia pentru seminte. 

Promotional va putem oferi pe langa aceste 1000 – 1200 seminte de lavanda angustifolia sevtopolis si 100 seminte de lavanda angustifolia common english ( Soiul aflat pe locul 2 in momentul de fata in top lavanda Europa ), 100-300 seminte de paulownia Tomentosa (Soiul melifer ce produse foarte multe flori, dar totodata si foarte bun pentru lemn de foc ) si goji berry

Veti primi in pachet si Instructiuni de Germinare si plantare complete pentru Lavanda, la cerere va putem oferi gratuit si pentru paulownia, lavanda si goji berry. De asemenea gratuit, va oferim Serviciul de ASISTENTA, unde ne puteti contacta oricand la numarul 0768944027 sau 0730024909.

Altele :

Ce este Paulownia ? Un arbore revolutionar care creste intr-un an cati altii in zece. Datorita existentei acestui arbore putem aduce padurea in starea ei naturala in doar 3-4 ani. Paulownia inregistreaza in primii ani de viata o inaltime de pana la 15-20 metri ( 3-4 ani ). Astfel putem acoperi nevoia de lemn fara sa mai fie nevoie sa distrugem padurea. 

Ce este  Goji Berry ? Un fruct la mare cautare in Romania datorita beneficiilor sale miraculoase asupra organismului. In momentul de fata goji este vandut in marile magazine precum Kaufland, Carrfour, Profi, precum si in farmacii. Ele se vand in mare parte sub forma de fructe uscate, pentru ca au un continut bogat in vitamine, minerale si uleiuri esentiale.

Dupa multe studii efectuate de diferiti cercercatori s-a ajuns la concluzia ca oamenii care consuma regulat aceste fructe de goji, ajung sa traiasca mai mult, dar in acelas timp sa fie mai sanatosi. Goji mai poate fi inalnit si in iaurturi, ceauri sau in diferite mancaruri.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.