Magazinul online https://www.paulowniaseminte.com/ comercializeaza seminte de paulownia de cea mai buna calitate. Detinem in acest moment toate certificatele necesare pentru comercializarea semintelor de paulownia din speciile : Paulownia Tomentosa, Paulownia Elongata, Paulownia Shantong si Paulownia Hibrid 9501.

Documentele oficiale pe care le detinem in acest moment : Certificat de calitate, certificat fitosanitar, certificat de origina, certificat de conformitate, autorizatie comercializare ITCSMS ( institutul teritorial de calitate al semintelor ). Suntem printre singura firma in Romania care comercializeaza legal seminte de paulownia. Suntem distribuitori autorizati de paulownia, marfa noastra este testata inainte de a fi pusa la vanzare. Oferim Garantie de 12 luni din momentul vanzarii si asistenta gratuita pe toata perioada.

Nu va lasati pacaliti de vanzatorii de pe olx, okazii si alte site-uri care aduna semintele din parcuri si gradini din soiuri neindentificate. Nu veti avea dreptul de comercializare in acea situatie si nu veti sti cu exactitate ce soi aveti. Preturile oferite de noi nu au concurenta, oferim la cererea clientului GRATUIT certificat de calitate.

Cumparand de la noi aveti certitudinea ca veti primi exact ce ati comandat si un produs de calitate. Rata de germinare este de peste 90%. Trebuie sa stiti ca noi comercializam doar seminte proaspete. Toate semintele care nu se vand din anul precedent sunt SCOASE DIN VANZARE. Din acest motiv va oferim garantia unor seminte PREMIUM, de puritate cat mai mare si de calitate foarte buna. Va stam oricand la dispozitie daca aveti nelamuriri in ceea ce priveste comercializarea de seminte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *