2000 Seminte Paulownia Tomentosa + BONUS 500 Paulownia Elongata Plus 100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Lavanda Angustifolia ***TRANSPORT GRATUIT LA 5000 SEMINTE SI INSTRUCTIUNI GERMINARE PAULOWNIA SEMINTE

2000 Seminte Paulownia Tomentosa + BONUS 500 Paulownia Elongata Plus 100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Lavanda Angustifolia ***TRANSPORT GRATUIT LA 5000 SEMINTE SI INSTRUCTIUNI GERMINARE PAULOWNIA SEMINTE

80,00 lei

Incepand cu anul 2014 oferim Seminte de Paulownia Tomentosa si Paulownia Elongata la un pret mult mai mic, datorita furnizorului, care ofera punctualitate si seriozitate. Cu ajutorul acestuia, am reusit sa lansam magazinul online PaulowniaSeminte.Com.

Compare

Descriere

Incepand cu anul 2014 oferim Seminte de Paulownia Tomentosa si Paulownia Elongata la un pret mult mai mic, datorita furnizorului, care ofera punctualitate si seriozitate. Cu ajutorul acestuia, am reusit sa lansam magazinul online PaulowniaSeminte.Com, fara costuri prea mari. 

Seminte de Paulownia se pot pune chiar in acest an, se recomanda recoltarea lor chiar din luna Martie, pentru a creste suficient inca din primul an. Sunt usor de intretinut si nu implica o investitie imensa, cum intalnim pe site-urile concurente. Cu numai 1000 de lei, se poate realiza o plantatie de paulownia, unde se castiga pana la 3000-5000 de euro pe hectar. Costurile de intretinere pentru acest arbore nu exista, pentru ca ei nu sunt foarte pretentiosi si accepta aproape orice sol. Cu toate ca multi spun ca trebuie un sol aparte, ei pot fi plantati chiar si in zona de munte, daca sunt irigati corespunzator. Adevaratele costuri de intretinere fac legatura la sistemele de irigatii, care trebuie folosite intr-un mod abundent la inceputul varstei. 

Paulownia rezista la temperatura scazute de pana la -30%, testat chiar in zona Buzau, de unde apartinem si unde ne desfasurat activitatea. In anul 2014 dorim sa realizam inca o sera, pentru a realiza mai mult puiet de paulownia, datorita cererii mari. Nu ne asteptam ca aceasta afacere sa porneasca atat de repede si sa aiba un succes atat de mare. Mai multe informatii pe wikipedia

Oferim un pret pentru semintele de paulownia mic, datorita furnizorului nostru din Germania, care ne ofera aceste seminte la un pret foarte mic. Cu ajutorul acestei firme, care ne furnizeaza semintele de paulownia, noi oferim clientilor nostri nu doar cantitate, ci si calitate semintele de paulownia tomentosa si paulownia elongata, ajungand la o germinare de peste 90%. Asta inseamna ca din 1000 de seminte comandate, puteti avea un succes de 900 de seminte, asta daca se respecta conditiile necesare de germinare. 

Pentru persoanele care doresc asistenta pe toata perioada proiectului, oferim toate informatiile necesare pentru desfasurarea activitatii. Semintele de paulownia sunt foarte usor de pus, deoarece nu implica o munca foarte mare. 

Pasii necesari pentru germinarea semintelor de paulownia : 

In primele doua saptamani, va trebui sa puneti semintele de paulownia in 2-3 litrii de apa, alaturi de substanta de germinare oferita in exclusivitate de magazinul nostru Paulownia Seminte. Aproximativ 14 zile, se vor lasa semintele in apa, oferim o temperatura de peste 25 de grade, cu o lumina continua atat naturala, cat si artificiala ( un bec economic ). 

Dupa ce semintele au incoltit, se pun in alveole impreuna cu pamantul de paulownia ( turba ). Cu ajutorul unei pensete, se iau semintele si se introduc aproximativ 1 mm in pamant. ATENTIE, NU TREBUIE INGROPATE ! Dupa ce s-au introdus intr-un mm de turba, se pune o folie ( transparenta de sandwish-uri ), pentru a se forma efectul de sera. La fiecare jumatate de ora, se verifica daca au umiditatea corespuntoare, iar daca aceasta este mica, se pulverizeaza apa pana cand pamantul se umezeste complet. 

Pasii sunt foarte simpli, putem oferi asistenta gratuit atat pe chatul online, cat si la numerele de telefon afisate in partea de sus a magazinului nostru online.

Paulownia Seminte Goji Mimosa Pudica

Videoclip de prezentare pentru Paulownia Tomentosa, Puieti de Paulownia si Rasaduri de Paulownia Tomentosa si Paulownia Elongata : 

Noi oferim calitate, nu doar cantitate. Seriozitatea este foarte importanta si de aceea garantam termen de livrare a semintelor in maxim 3 zile lucratoare. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.