1000 Seminte Paulownia Shantong + 100 Seminte Paulownia Tomentosa + 100 Seminte Paulownia Elongata + 100 Seminte Lavanda Angustifolia + Instructiuni de Germinare si Fertilizator ATONIK *** PACHETUL INCLUDE ASISTENTA GRATUITA

1000 Seminte Paulownia Shantong + 100 Seminte Paulownia Tomentosa + 100 Seminte Paulownia Elongata + 100 Seminte Lavanda Angustifolia + Instructiuni de Germinare si Fertilizator ATONIK *** PACHETUL INCLUDE ASISTENTA GRATUITA

50,00 lei

Vindem seminte de Paulownia Shantong, singurul soi care rezista in zonele unde temperatura poate ajunge pana la -30 grade. Foarte multi clienti aleg sa inceapa o afacere cu Paulownia Shantong. De ce ? Acest soi are cea mai rapida crestere.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 1000 – 1300 Seminte Paulownia Shantong
  • 100 – 300 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 100 – 300 Seminte Paulownia Elongata
  • 100 – 120 Seminte Lavanda Angustifolia ( Soiul Angustifolia Common English )
  • Instructiuni de Germinare
  • Fertilizator ATONIK ( Substanta Germinare )

Paulownia Shantong este singurul soi care rezista in zonele unde temperatura poate ajunge pana la – 30 grade. Soiurile Paulownia Tomentosa si Paulownia Elongata se recomanda a fi plantate doar in zonele unde temperatura nu scade mai mult de – 20-25 grade pentru Paulownia Tomentosa si -15-20 grade pentru Paulownia Elongata.

Foarte multi clienti aleg sa inceapa o afacere cu Soiul Paulownia Shantong. De ce ? Paulownia Shantong este cel mai rezistent soi de Paulownia :

  • Rezista la seceta si inghet
  • Rezista la boli si daunatori
  • Are cea mai rapida crestere ( Viteza de crestere poate ajunge pana la 40% mai rapida comparativ cu Soiurile Tomentosa si Elongata ).
  • Calitate foarte buna a lemnului
  • Se poate adapta pe orice tip de sol

Recomandarea noastra este sa alegeti soiul Paulownia Shantong pentru infiintarea unei plantatii de Paulownia. In acest moment acest soi este la mare cautare, iar pretul pentru mc de lemn, foarte mare. Puteti alege sa infiintati o plantatie din : Puieti, Rasaduri, Drajoni sau din Seminte. Cea mai ieftina metoda este prin seminte. Aveti posibilitatea pentru numai 30-40 lei sa achizitionati 1000 de seminte. Rata de germinare la semintele de Paulownia comercializate de noi este de 90-95 %. Semintele sunt proaspete si pot fi cultivate in orice perioada a anului cu mentiunea de a respecta temperatura de 15-20 grade si lumina maxim 10 ore pe zi. Cumparand de la noi aveti garantia ca veti primi cea mai buna calitate.

In acest moment suntem printre singurele firme in Romania AUTORIZATE pentru comercializarea de seminte de paulownia. Detinem toate documentele necesare : Certificat fitosanitar, Certificat de Calitate, Certificat de origine, Certificat de conformitate, autorizatie de comercializare,etc. Aveti garantia ca veti primi ceea ce comandati. ( Ca o mica paranteza va comunicam faptul ca in urma unui test, am observat ca sunt multi vanzari pe site-uri precum okazii.ro, lajumate, olx, etc care vand seminte de paulownia fara sa aiba cunostiintele necesare in acest domeniu. Nu detin acte si nu sunt ofera o garantie ca este soiul care il vand ei ). Nu va recomandam sa cumparati seminte de pe site-urile de anunturi fara sa verificati daca au toate certificatele care sa ateste provenienta semintelor. La cererea clientului putem oferim toata documentatie necesara pentru infiintarea unei plantatii de Paulownia LEGALA.

In pachetul comandat veti gasi 2 metode pentru germinarea semintelor : 1. Germinarea in apa si 2. Germinarea in rasadnita. Puteti alege oricare dintre metode, dar daca aveti orice intrebare, ne puteti contacta pe oricare dintre numerele de mai jos. Beneficiati de serviciul de asistenta gratuita.

ATENTIE : INSTRUCTIUNILE DE PE SITE SUNT DOAR ORIENTATIVE. VETI PRIMI IN PACHET INSTRUCTIUNI COMPLETE !!!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.