1000 Seminte Paulownia Tomentosa + 500 Seminte Paulownia Elongata PLUS 100 Seminte de Goji Berry + 100 Seminte Lavanda Angustifolia *** PACHETUL INCLUDE STIMULENT DE INRADACINARE, ASISTENTA GRATUITA SI INSTRUCTIUNI DE GERMINARE

1000 Seminte Paulownia Tomentosa + 500 Seminte Paulownia Elongata PLUS 100 Seminte de Goji Berry + 100 Seminte Lavanda Angustifolia *** PACHETUL INCLUDE STIMULENT DE INRADACINARE, ASISTENTA GRATUITA SI INSTRUCTIUNI DE GERMINARE

60,00 lei

Paulownia Tomentosa este specia recomandata pentru lemn de foc, iar Paulownia Elongata specia recomandata pentru Cherestea. Intr-un singur pachet puteti primi ambele tipuri de Paulownia la un pret special.

Compare

Descriere

Magazinul nostru va ofera :

  • 1000 – 1200 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 500 – 700 Seminte Paulownia Elongata
  • 100 – 120 Seminte Goji Berry
  • 100 – 120 Seminte Lavanda Angustifolia
  • Stimulent de Inradacinare ATONIK
  • Instructiuni de Germinare si plantare

Paulownia a capatat o importanta deosebita datorita cresterii incredibile – in numai 6 luni poate inregistra 2-3 metri in inaltine si 4-6 centimetri in diametru. Acesta are frunze mari si flori superbe, se regenereaza rapid, iar lemnul sau este de esenta tare, foarte apreciat de cei care se ocupa de mobila de lux.

Arborele Paulownia nu este foarte cunoscut in Romania, cu toate ca exista aproximativ cinci tipuri de soiuri care se adapteaza foarte bine la clima de aici. Numele de Paulownia a fost denumit in onoarea reginei Anna Pavlovna a Olandei, fiica Tarului Pavel I al Rusiei. Din acest motiv, Paulownia mai este denumit si Arborele Printesei.

Caracteristica de baza este aceea ca Paulownia creste foarte repede, pana la 6 metri pe an si poate atinge 20-25 metri. Radacinile sunt verticale si ating pana la 9 metri. Latimea coroanei poate depasi fara probleme 10 metri.

Florile sunt produse primavara in buchete lungi de 10-30cm, asemanatoare cu cele de liliac. Culorile pot varia : de la mov la crem in functie de soi : Tomentosa, Elongata, Shantong.

Spre deosebire de alti copaci cu crestere rapida, Paulownia poate trai pana la 100 de ani.  Paulownia Tomentosa rezista pana la o temperatura de -20-25 grade, iar Paulownia Elongata pana la -15-20 de grade.

Paulownia Tomentosa este specia recomandata pentru lemn de foc, iar Paulownia Elongata specia recomandata pentru Cherestea. Intr-un singur pachet puteti primi ambele tipuri de Paulownia la un pret special. Pe langa semintele de paulownia, beneficiati si de oferta cu seminte de goji berry, seminte de mimosa pudica si seminte de lavanda angustifolia. OFERIM LA FIECARE PACHET STIMULENTUL DE INRADACINARE SI ASISTENTA GRATUITA.

Majoritatea clientilor nostri pastreaza legatura cu noi pentru a le oferi toate informatiile cu privire la intretinerea plantatiilor de Paulownia.

Iata cateva avantaje oferite de magazinul Paulownia Seminte : 

  1. Recomandare in alegerea speciei potrivite pentru locatia dumneavoastra.
  2. Seminte de cea mai buna calitate cu o rata de germinare de peste 90%.
  3. Toate semintele comercializate de noi detin Certificat Fitosanitar si Certificat de Calitate.
  4. La orice pachet comandat veti primi ASISTENTA GRATUITA PE TOATA PERIOADA si Stimulentul de inradacinare ATONIK care nu trebuie sa lipseasca niciodata pentru germinarea semintelor. 
  5. Comenzile pot fi preluate atat online, cat si telefonic.
  6. CELE MAI MICI PRETURI DIN ROMANIA. 
  7. Timp mic de livrare al produselor : Posta Romana : 2-3 zile, Fan Courier : O ZI.
  8. Comenzile sunt expediate in aceeasi zi, cand este facuta comanda. 

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare pe toata lumea, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

IN SITUATIA IN CARE, AVETI PROBLEME CU UNUL DINTRE COLETELE LIVRATE, VA RUGAM SA NE CONTACTATI  IN CEL MAI SCURT TIMP O SA VA CONTACTAM PENTRU DETALII. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.