3000 Seminte Paulownia Elongata + Bonus 1000 Seminte Paulownia Tomentosa + 100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Lavanda Angustifolia** COLETUL INCLUDE SUBSTANTA GERMINARE + ASISTENTA GRATUITA

3000 Seminte Paulownia Elongata + Bonus 1000 Seminte Paulownia Tomentosa + 100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Lavanda Angustifolia** COLETUL INCLUDE SUBSTANTA GERMINARE + ASISTENTA GRATUITA

120,00 lei

Afacerea cu Paulownia Seminte Elongata continua sa se dezvolte, cu oameni seriosi care vor sa investeasca fara risc. Nu exista esec, atata timp cat se respecta conditiile noastre, legat de pamant, intretinere si semintele garantate de noi.

Compare

Descriere

Coletul expediat contine :  

  • 3000 – 3200 Seminte Paulownia Elongata
  • 1000 – 1200 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 100 – 120 Seminte Goji Berry
  • 100 – 120 Seminte Lavanda Angustifolia
  • Substanta Germinare ATONIK
  • Asistenta Gratuita

Magazinul nostru a ajuns la o vanzare de peste 200.000 de seminte in doar 30 de zile. Suntem onorati sa va informam ca ofertele noastre sunt mult mai avantajoase acum, reusind sa intram in colaborare si cu firma de curierat Fan Curier, care ofera la suma de doar 20 de lei, transport in toata Romania. Asistenta noastra gratuita, a reusit sa ofere informatii peste 50 de clienti din intreaga Romanie, care a plantat semintele noastre si au inregistrat o rata de germinare, cuprinsa intre 70 si 90%. 

Semintele noastre de Paulownia au import Germania, sunt stratificate si pot fi plantate chiar in aceasta perioada ( Martie-aprilie-Mai ), pot fi plantate si in Iunie, Iulie doar ca semintele vor trebui urmarite intr-un mod mai intensiv. Toate informatiile le vei primi la telefon sau la adresa noastra de mail atasata in pagina CONTACT

Cu 3000 de seminte veti avea posibilitatea de a planta pe o suprafata de aproximativ 3 hectare, suficient pentru un castig de peste 10.000 de euro. Cel mai recomandat este sa achizitionati semintele, pentru ca puietii sunt mult mai scumpi si costul de investitie este mult mai mic. Astfel cu o investitie de aproximativ 100 de euro, puteti scoate pe putin 1000 de euro. Piata este in crestere, de aceea orice persoana este bine venita. 

Asiguram transport gratuit pentru o cantitate de 5000 de seminte de PAULOWNIA ELONGATA. Oferta noastra nu are concurenta, iar activitatea noastra o puteti urmari la pagina noastra de facebook : Paulownia Seminte Goji Mimosa Pudica, unde vom actualiza in permanenta produsele din stoc, dar si instructiunile de germinare. 

De asemenea ne puteti gasi si pe blog-ul nostru Blog Paulownia, aici majoritatea persoanelor ne lasa comentarii cu intrebari, iar noi in cateva ore revenim cu un telefon si petrecem peste 60 de minute, oferind toate informatiile necesare. 

Numele meu este Cosmin, sunt din Buzau si am intrat in acest domeniu de aproximativ 2 ani. Niciodata nu am crezut ca voi promova o afacere atat de rapid si simplu, cu o investitie foarte mica. Astfel, aceasta afacere a reprezentat si reprezinta in momentul de fata, cel mai profitabil domeniu al momentului. 

Trecand peste partea de prezentare, numerele de contact la care ne puteti gasi sunt :  0238556017 / 0751219995 / 0768944027 . In permanenta pe numarul de cosmote ma puteti contacta. In cazul in care nu o sa va putem raspunde pe moment, vom reveni cu un telefon in cel mai scurt timp. 

Afacerea Paulownia continua sa se dezvolte, cu oameni seriosi care vor sa investeasca fara risc. Nu exista esec, atata timp cat se respecta conditiile noastre, legat de pamant, intretinere si semintele garantate de noi. Cu toate ca nu avem nici o obligatie fata de persoanele care nu au achizitionat de la noi, in Exclusivitate pentru voi, am lansat serviciul de Asistenta Gratuita pentru Germinarea semintelor de Paulownia, indiferent daca ati cumparat sau nu de la noi repet. 

Serviciul nostru de Asistenta Gratuita este gratuit, iar semintele pot fi achizitionate la un pret foarte bun. Suntem primul serviciu din Romania care ofera asistenta gratuita si ofera atat de multe bonusuri, pe langa pretul foarte mic la seminte. Sunt site-uri care ofera 300 de seminte/1000 la aproximativ 100 de lei. Noi, la 100 de lei, va oferim 3000 de seminte de paulownia elongata + bonusurile aferente, constand in 1000 de seminte de paulownia tomentosa + 50 de seminte de goji berry si 50 de seminte de mimosa pudica.

Pe langa asta va oferim Substanta de germinare Atonik, o cantitate suficienta pentru germinarea semintelor. Pentru alte informatii ne puteti contacta oricand. 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.