500 Seminte Paulownia Shantong + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + 500 Seminte Paulownia Elongata + Instructiuni de Germinare si Substanta Germinare ATONIK

500 Seminte Paulownia Shantong + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + 500 Seminte Paulownia Elongata + Instructiuni de Germinare si Substanta Germinare ATONIK

50,00 lei 40,00 lei

Paulownia poate trai pana la 100 de ani. Paulownia Tomentosa rezista pana la o temperatura de -20-25 grade, iar Paulownia Elongata pana la -15-20 de grade, in timp ce Paulownia Shantong poate rezista pana la o temperatura de -30-35.

Compare

Descriere

Pachetul include :

 • 500 Seminte Paulownia Shantong
 • 500 Seminte Paulownia Tomentosa
 • 500 Seminte Paulownia Elongata
 • Instructiuni de Germinare
 • Substanta de Germinare ATONIK
 • Asistenta gratuita Paulownia

„Multi clienti au depus o cerere pe site-ul Paulownia Seminte, pentru a introduce un pachet cu seminte de paulownia, cu cate 500 de seminte din toate soiurile comercializate de noi. In special acest pachet este achizitionat de oamenii care doresc sa incerce calitatea oferita de semintele comercializate de noi sau pur si simplu au o suprafata mica de pamant, care doresc sa o cultive cu paulownia. Am luat in considerare cererile dumneavoastra si am introdus un astfel de pachet. „

Paulownia este arborele tot mai cautat in Romania, care poate ajunge in numai 4 ani, pana la 20 metri. In numai 6 luni poate inregista 2-3 metri in inaltime si pana la 4-6 centimetri in diametru. Frunzele mari, cu flori superbe se regenereaza foarte repede, lemnului fiind de esenta tara, foarte apreciat de cei care se ocupa de mobila de lux de exemplu. Numele de Paulownia a fost denumit in onoarea reginei Anna Pavlovna a Olandei, fiica Tarului Pavel I al Rusiei. Din acest motiv, Paulownia mai este denumit si Arborele Printesei.

Caracteristica cu care Paulownia este cunoscut este viteza de crestere, pana la 6 metri pe an. Latimea coroanei poate depasi fara probleme 10 metri. Diferenta dintre Paulownia Tomentosa, Elongata si Shantong este viteza de crestere. Paulownia Shantong poate creste cu pana la 40% mai repede, comparativ cu soiurile Paulownia Tomentosa sau Elongata.

Paulownia Tomentosa este recomandat pentru productia de lemn de foc, iar Paulownia Elongata, pentru productia de lemn – cherestea. Paulownia Shantong combina cele doua elemente – lemn de foc si lemn de cherestea. Florile sunt produse primavara in buchetele lungi de aproximativ 10-35cm. Culorile pot varia : de la mov la crem in functie de soi : Tomentosa, Elongata, Shantong.

Spre deosebire de alti copaci cu crestere rapida, Paulownia poate trai pana la 100 de ani.  Paulownia Tomentosa rezista pana la o temperatura de -20-25 grade, iar Paulownia Elongata pana la -15-20 de grade, in timp ce Paulownia Shantong poate rezista pana la o temperatura de -30-35.

Iata cateva avantaje oferite de magazinul Paulownia Seminte : 

 1. Recomandare in alegerea speciei potrivite pentru locatia dumneavoastra.
 2. Seminte de cea mai buna calitate cu o rata de germinare de peste 90%.
 3. Toate semintele comercializate de noi detin Certificat Fitosanitar si Certificat de Calitate.
 4. La orice pachet comandat veti primi ASISTENTA GRATUITA PE TOATA PERIOADA si Stimulentul de inradacinare ATONIK care nu trebuie sa lipseasca niciodata pentru germinarea semintelor. 
 5. Comenzile pot fi preluate atat online, cat si telefonic.
 6. CELE MAI MICI PRETURI DIN ROMANIA. 
 7. Timp mic de livrare al produselor : Posta Romana : 2-3 zile, Fan Courier : O ZI.
 8. Comenzile sunt expediate in aceeasi zi, cand este facuta comanda. 

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare pe toata lumea, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.