500 Seminte Paulownia Elongata + 50 Seminte Goji Berry + 10 Seminte Mimosa Pudica + 50 Seminte Lavanda Angustifolia *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI SUBSTANTA DE GERMINARE ATONIK

500 Seminte Paulownia Elongata + 50 Seminte Goji Berry + 10 Seminte Mimosa Pudica + 50 Seminte Lavanda Angustifolia *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI SUBSTANTA DE GERMINARE ATONIK

40,00 lei 25,00 lei

Paulownia Elongata este soiul recomandat pentru cherestea, avand o rezistenta buna la seceta si inghet ( intre minus 15 grade – 20 grade ) creste drept si are putine noduri. Semintele de paulownia elongata vin la pachet cu seminte de goji berry.

Compare

Descriere

Pachetul include :

 • 500-700 Seminte Paulownia Elongata
 • 50 Seminte Goji Berry
 • 50 Seminte Lavanda Angustifolia
 • 10 Seminte Mimosa Pudica
 • Substanta de Germinare ATONIK
 • Instructiuni de Germinare

Paulownia Elongata este soiul recomandat pentru cherestea, avand o rezistenta buna la seceta si inghet ( intre minus 15 grade – 20 grade ) creste drept si are putine noduri. Semintele de paulownia elongata vin la pachet cu seminte de goji berry, seminte de lavanda, seminte de mimosa pudica si instructiuni de germinare si fertilizator ATONIK.

Garantam cea mai buna rata de germinare pentru semintele comercializate de magazinul nostru ( intre 80-95% ). La cerere putem elibera si un certificat fitosanitar, pe langa factura primita automat din sistemul nostru.

Cresterea rapida este o caracteristica principala a arborelui Paulownia. Desi in majoritatea cazurilor se spune ca ei cresc suficienti de mari in doar 4 ani, acest lucru se poate intampla, doar daca se respecta anumite conditii. Stimulii de crestere, de germinare si conditiile fiecarui sol in parte, poate face diferenta intr-o plantatie de paulownia  elongata profitabila si una mai putin profitabila.

OFERIM ASISTENTA PE TOATA PERIOADA PLANTATIEI ! 

Cateva dintre conditiile de baza care trebuie cunoscute inainte de plantarea copacilor de paulownia elongata sunt enumerate mai jos :

 • PH-ul peste 5.5 ( un sol alcalin sau neutru )
 • apa subterana sa nu fie mai mare de 1.5m
 • sol permeabil

Stiai ca ? 

 • Studiile Academiei Chineze de Silvicultura arata ca perdelele de Paulownia pot reduce viteza vandului cu 20-50%.
 • Plantatia de Paulownia reduce evaporarea apei cu 10% in timpul zilei si cu 4% in timpul noptii.
 • Paulownia are un efect de moderare asupra climei : reducand viteza vantului in timpul iernii, poate creste temperatura cu 1 grad, in timp ce umbra pe care o ofera vara poate reduce temperatura cu aceeasi valoare.

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare pe toata lumea, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.